mail servern tillåter inte vidaresändning
ÖoB Logotypprisvärda drinkar stockholm

kliar när jag ligger i sängen Priset är skillnaden

Du har inga sparade favoriter

amsterdam airport avgångar Integritetspolicy

folksam gruppförsäkring diagnoser Din integritet är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

förenade liv gruppförsäkring vision Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras och du hittar den senaste versionen av integritetspolicyn här.

vad är existentiella behov Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt med hur vi behandlar dina personuppgifter. Har du fortfarande frågor om hur vi behandlar dina uppgifter efter att ha läst denna policy?

släkten är värst engelsk titel Välkommen att kontakta oss per e-post: vilken äger bilen

test tigar däck  

Vem är personuppgiftsansvarig?

glenn miller östhammar öppettider Runsvengruppen/ÖoB är personuppgiftsansvarig för alla dina personuppgifter som behandlas.

lasten päivähoito uutiset  

Varför använder vi dina personuppgifter?

2 5 åring gnäller hela tiden Personuppgifterna som vi har samlat in om dig används för olika ändamål. I kommande avsnitt förklarar vi vilka personuppgifter vi använder och varför vi använder dem. För att vara extra tydliga ger vi också exempel på behandlingar som vi utför för att uppfylla ändamålet. I sammanställningen ser du också vilken laglig grund som vi baserar behandlingen på och hur länge vi sparar dina personuppgifter.

vinkännare på nolltid  

patientnämnden uppsala stödperson söderut ner översättning 1. KUNDSERVICEÄRENDEN, REKLAMATIONER OCH GARANTIER

svinesund handelsområde butikker Vid alla kontakter med oss kommer vi att göra vårt bästa för att ge dig så bra service som möjligt. Du kan kontakta vår kundservice eller kontakta oss via sociala medier. För att kunna hantera ditt ärende behöver vi dock behandla dina personuppgifter.

oregon sågskyddsbyxa waipoua bada nyfödd navelsträng Behandlingar som utförs för ändamålet

  • Besvara förfrågningar om våra produkter och vår verksamhet, t.ex. gällande sortiment eller öppettider.
  • Hantera reklamations- och garantiärenden.
  • Hantera försäkringsärenden rörande produkt.
  • Hantera andra supportärenden av teknisk karaktär eller dylikt.
  • Kontakten sköts via e-post, telefon och i vissa fall sociala medier. I vissa pågående ärenden kan vi komma och kontakta dig. 

snygga vägglampor ikea hiv testi ne zaman yapılır Kategorier av personuppgifter

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, t.ex. adress, e-postadress och telefonnummer
  • Födelsedatum eller personnummer (endast om viktigt för säker identifiering)
  • Betalningsuppgifter
  • Köpuppgifter, t.ex. köpt vara, köptillfälle eller tidpunkt
  • Annan ärenderelaterad korrespondens
  • Vi behandlar bara de personuppgifter som krävs för att hantera det relevanta ärendet.

långt hår lugg kille hyr halloween kostym göteborg Laglig grund

länkad data i sverige Vårt och ditt berättigade intresse av att kunna hantera kundtjänstärenden.

torra skämt och ordvitsar glenn señorita italiana viene a casarse wikipedia Lagringstid

tåget thomas svenska Senast 12 månader efter avslutat ärende.

byta däck själv mc  

svt dokument inifrån blåst på karriären dåligt att jobba natt 2. MARKNADSFÖRING

dollar street anna rosling rönnlund Vi vill se till att våra kunder får ta del av våra senaste erbjudanden och nyheter. För att kunna skicka marknadsföring till dig behöver vi behandla dina personuppgifter.

mekaniker jobb alingsås Kom ihåg att du alltid har rätt att dra tillbaka ditt medgivande för vår marknadsföring. Det kan du göra direkt i våra utskick genom vår avregistreringslänk eller genom att kontakta oss (du hittar våra kontaktuppgifter längt upp i dokumentet).

bröd rågmjöl utan jäst svenska storesupport ab göteborg Behandlingar som utförs för ändamålet

ingegerd silow väggbonad Direktmarknadsföring via post, e-post eller i andra digitala kanaler. Exempelvis riktade erbjudanden i form av veckans annonsblad, nyhetsbrev eller marknadsföring i sociala medier.

mycket väl medveten engelska meerschweinchenkäfig selbst bauen Kategorier av personuppgifter

  • Namn
  • Kontaktuppgifter
  • Kön
  • Ålder
  • Bostadsort/Postadress

restorasyon bölümü taban puanları 2014 översätt hängslen till engelska Laglig grund

interflora gullvivan örebro Vårt berättigade intresse av att skicka marknadsföring om ÖoB och våra produkter.

teckenspråkstolk stockholms universitet lchf recept kvällsfika Lagringstid

återvinningscentral stockholms län Tills du drar tillbaka ditt medgivande för vår marknadsföring, t.ex. avanmäler dig i vårt nyhetsbrev eller väljer att inte längre följa oss på sociala medier.

etiopisk restaurang stockholm rådhuset  

ångra köp av säng ugnsgratinerad pasta med köttfärssås 3. TÄVLINGAR OCH UTLOTTNINGAR

bra ställen att fotografera i göteborg Ibland vill vi ge våra kunder möjlighet att vinna och vara med i utlottningar om fina priser som vi har. I samband med en tävling eller utlottning kommer vi att behandla dina personuppgifter.

värdera lägenhet gratis frågor att ställa vid intervjun Behandlingar som utförs för ändamålet

  • Registrera och administrera ditt deltagande i tävlingen eller utlottningen.
  • Kommunicera med dig innan och under tävlingen gällande frågor som rör detta.
  • Vi lämnar ut dina personuppgifter till samarbetspartners som erbjuder priser i en tävling.
  • Utse vinnare.
  • Följa upp genomförd tävling eller utlottning för att utvärdera i utvecklingssyfte inför kommande event och seminarier.

cheesecake varm hallonsås världens bästa morbror tröja Kategorier av personuppgifter

  • Namn
  • Kontaktuppgifter
  • Tävlingsbidrag
  • Utvärderingar

räcke altan regler vaktavlösning slottet köpenhamn Laglig grund

synonym till helt och hållet Vårt och ditt berättigade intresse av att kunna genomföra och administrera tävlingar och utlottningar.

förkylning feber barn hur länge axel holmström pappa Lagringstid

dagens horoskop väduren elle Senast 6 månader efter avlutad tävling eller utlottning. Vi kan dock spara dina tävlingsbidrag och utvärderingar (ej kopplade till individ) i enlighet med gällande villkor för tävlingen/utlottningen.

gängsnitt m12x1 25  

psykologprogrammet antagningspoäng 2012 sånt är livet film trailer 4. UPPFYLLA KRAV I RÄTTSLIGA FÖRPLIKTELSER

träna rumpa och lår hemma I vissa fall kan vi behöva behandla personuppgifter om vi t.ex. upptäcker felaktigheter i produkter. Då kan vi behöva behandla dina personuppgifter för att kommunicera med dig för att se till att vi tar ansvar för våra produkter.

köttfärsbiffar med fetaost och chili inbillar sig att man är sjuk Behandlingar som utförs för ändamålet

sparadiset västermalm adress Vi behandlar personuppgifter för att uppfylla rättsliga förpliktelser, enligt krav i lagar, domar eller myndighetsbeslut. Kraven kan gälla vårt produktansvar eller säkerheten för våra produkter. I dessa fall kan vi behöva ta fram allmän kommunikation och information eller specifik information till dig om produktlarm och produktåterkallelser. Kraven kan också gälla våra skyldigheter enligt bokföringslagen eller penningtvättslagen.

västerås konserthus program 2016 hoppa över mensen 4 månader Kategorier av personuppgifter

  • Namn
  • Kontaktuppgifter
  • Ev. korrespondens med oss
  • Uppgift om köptidpunkt, köpställe, felet/klagomålet på produkt
  • Betalningsuppgifter
  • Behandling av dessa personuppgifter krävs för att vi ska kunna uppfylla krav i en rättslig förpliktelse.

gammal fäbodpsalm noter trumpet soluppgång stockholm 2015 Laglig grund

carol nakamura do domingão do faustao Rättslig förpliktelse.

alfred nobels allé 27 skräckfilmer 2017 netflix Lagringstid

koppla in tvättmaskin och torktumlare el I enlighet med de preskriptionstider som anges i relevant lag. Enligt bokföringslagen har vi t.ex. skyldighet att spara uppgifter om våra transaktioner i 7 år.

juan font vinbar öppettider  

feber kalla fötter och händer lediga lägenheter stockholm andra hand 5. UTVECKLA OCH FÖRBÄTTRA VÅR VERKSAMHET

panasonic luftvärmepump service växjö För att kunna se till att vi kan utveckla vår verksamhet och vårt erbjudande till dig kan vi använda personuppgifter för att ta fram statistik och liknande underlag.

bostadsrättsförening konkurs statistik grundläggande engelska bok Behandlingar som utförs för ändamålet

  • Vi tar fram underlag för att kunna förbättra vårt företag genom att utvärdera, effektivisera och planera nyetableringar av butiker och lager, inköp, lagerhållning och leveranser eller utveckla vårt sortiment.
  • Vi ger dig och andra kunder möjlighet att påverka vårt sortiment, t.ex. genom kund- och marknadsundersökningar.
  • Vi tar fram underlag i syfte att förbättra IT-system i syfte att höja säkerheten för företaget och för besökarna/kunderna generellt.

öppnades på engelska skorpor i näsan Kategorier av personuppgifter

  • Ålder
  • Bostadsort
  • Resultat från kundundersökningar
  • Tekniska data rörande enheter som du använder och inställningar, t. ex. språkinställning eller hur du interagerat med oss

äventyrsbad växjö öppettider haremsbyxor mönster gratis Laglig grund

inredningsarkitekt jobb göteborg Vårt berättigade intresse av att kunna utveckla och förbättra vår verksamhet.

att bekräfta engelska benny fredriksson död Lagringstid

bäst i test mascara 2017 För detta ändamål är det svårt för oss att på förhand ange hur länge dina personuppgifter kommer sparas. Vi har istället infört rutiner för att löpande kontrollera om dina personuppgifter fortfarande är nödvändiga för detta ändamål. Personuppgifter som vi inte har använt under en period om 12 månader kommer vi att ta bort eftersom vi då inte längre bedömer att dina personuppgifter är nödvändiga.

mineração btc nuvem  

thailand phuket väder just nu daniel dennett wikipédia 6. SÄKERHETSARBETE OCH FÖR ATT FÖRHINDRA MISSBRUK ELLER FÖREBYGGA, FÖRHINDRA OCH UTREDA BROTT

parkering malmö sjukhuset För din och våra medarbetares trygghet arbetar vi med säkerheten hos oss, både i butik och på vår webbplats. För att uppfylla detta ändamål kan vi behandla dina personuppgifter.

daniel craig längd hotel åsane bergen Behandlingar som utförs för ändamålet

  • För att kunna förhindra och utreda eventuella bedrägerier eller andra lagöverträdelser, t.ex. genom incidentrapportering i butik.
  • Förhindra skräppostutskick, phishing, trakasserier, försök till olovlig inloggning på användarkonton eller andra åtgärder som är förbjudna enligt lag eller våra köp- och medlemsvillkor.
  • För att kunna skydda och förbättra vår IT-miljö mot angrepp och intrång.
  • Kamerabevakning för att kunna säkerställa våra kunders och våra medarbetares trygghet i butik samt för att förebygga, förhindra och utreda brott.

väskor göteborg utställning båtar i filmen göta kanal Kategorier av personuppgifter

  • Videoinspelningar från kamerabevakning i butik
  • Tekniska data rörande enheter som används och dess inställningar (t.ex. språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform).

jämför bilförsäkring online hur stämma av leverantörsreskontra Laglig grund

lila hårfärg permanent Vårt, våra medarbetares och våra kunders berättigade intresse av att kunna ha ett systematiskt säkerhetsarbete och för att förhindra missbruk eller förebygga, förhindra och utreda brott.

förra ägaren ställde av bilen flyg växjö stockholm arlanda Lagringstid

tåg från göteborg till stockholm Från insamlandet och för en tid om 36 månader därefter. Bilder från kamerabevakning sparas i 30 dagar. Om vi misstänker missbruk av en tjänst eller om vi upptäcker att ett brott har begåtts kommer vi att spara uppgifterna under den tid som är nödvändig för att fastställa, göra gällande eller försvara våra (eller tredje parts) rättsliga anspråk.

generellt sett sätt  

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

lindab takplåt båstad Vi delar inte dina kontaktuppgifter med en tredje part, förutom då det föreligger ett lagligt skäl till din behandling, såsom i ett försäkringsärende, bankärende, eller om det handlar om eftermarknad.

present till 20 årig kille Ibland kommer vi att behöva lämna ut dina uppgifter till andra företag. Detta kan vara när vi anlitar andra företag för att hjälpa oss med våra IT-system (t.ex. support av kundtjänst) eller lagring av personuppgifter (molntjänster). Dessa företag är personuppgiftsbiträden till oss och får bara lov att behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner.

svenska bostäder telefonnummer Utöver detta kan vi dela dina uppgifter inom Runsvengruppen/ÖoB i den mån det är aktuellt och till andra tjänsteleverantörer, t.ex. sociala medieplattformar där vi erbjuder kontakt med vår kundservice.  

skoja om på engelska  

Tredjelandsöverföringar

leonardo gläser aufkleber entfernen När vi använder sociala medieplattformar för att du ska kunna kontakta vår kundservice kan detta ibland innebära att dina personuppgifter överförs till ett land utanför EU/EES. Vi lämnar endast ut dina personuppgifter till ett land utanför EU/EES om det finns tillräckliga garantier för att dina personuppgifter hanteras på ett bra sätt.

landet för länge sedan 10 För att skydda dina personuppgifter när vi överför dem har vi därför kontrollerat att mottagaren certifierat sig att följa principerna i Privacy Shield (när personuppgifterna överförs till USA). I övrigt kommer vi ingå avtal med mottagaren som innefattar EU-kommissionens standardavtalsklausuler. Du kan få en kopia på skyddsåtgärderna genom att kontakta oss.

köttfärsrätter i ugn  

Dina rättigheter

lyckoland niklas strömstedt lyrics När vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter. Här följer en genomgång av vilka dessa rättigheter är, vad de innebär och hur du utövar dem.

Din rätt till tillgång

samsøe samsøe willow dress green Vi strävar efter att vara öppna med hur vi behandlar dina uppgifter. Om du vill få insyn i den personuppgiftsbehandling som vi gör i relation till dig har du rätt att begära att få tillgång till dina uppgifter. Om vi mottar en begäran om tillgång kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.

Din rätt till rättelse

skjorta rätt ut signerad Har vi inte dina senaste uppgifter eller behandlar vi felaktiga uppgifter om dig? Då kan du begära att dina personuppgifter rättas.

Din rätt till radering och begränsning

efterrätt till många gäster Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas eller begränsas, t.ex. om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med gällande lagstiftning.

Din rätt att invända mot vår behandling (inklusive rätt att invända mot direktmarknadsföring)

bli förkyld engelska Du har rätt att invända mot vår behandling (t.ex. den behandling som baseras på våra berättigade intressen). Dina personuppgifter får inte behandlas för direktmarknadsföring om du invänder mot sådan behandling. Invänder du mot vår direktmarknadsföring kommer vi att sluta med alla former av utskick till dig.

Hur utövar jag mina rättigheter?

kalkylator på nätet procent Vill du utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss på  erkände på engelska. Om du inte är nöjd med vårt svar har du rätt att lämna in ditt klagomål till Datainspektionen (Integritetsskyddsmyndigheten).